Bestel voor 17 uur, volgende werkdag geleverd
Gratis verzenden v.a. € 65 (NL) - € 85 (BE)
Retourneren binnen 21 dagen

Moederdag inspiratie

Het is weer bijna Moederdag en dus willen we je graag helpen met het vinden van een origineel cadeau om jouw moeder mee te verwennen. Als moeder van vijf kinderen denk ik dat ik wel weet wat moeders leuk zullen vinden en mijn jarenlange ervaring bij het helpen uitzoeken van cadeaus helpt natuurlijk ook.

De meeste moeders van tegenwoordig hebben het behoorlijk druk; een moment van rust en bezinning doet dan ook wonderen. Een van de beste cadeaus die je dan ook zou kunnen geven, is een Birdybox van Relaxound. Hang hem op de wc en iedere keer wanneer er beweging is, beginnen de vogeltjes te fluiten. Nieuw dit jaar is het doosje met de Nachtegaal. Deze kan naast de gewone Birdybox worden gehangen voor een nog completer zangkoor, maar ook los is het genieten van de prachtige zang van deze vogel.

Birdybox

Naast geluiden kunnen ook geuren ontspannend werken, zeker in combinatie met mooi kaarslicht. De cadeauboxen van Cerabella zijn dan ook een perfect cadeau om weg te geven. In de boxen zit zowel een geurkaars als een diffuserset. Ze zijn er in verschillende geuren, dus je moet zelf nog bedenken welke geur jouw moeder het lekkerst vindt.

Booknooks

Maar misschien heb jij wel een moeder die het ontspannend vindt om een beetje te knutselen en daarnaast ook erg van boeken houdt. Dan zullen onze nieuwe Booknooks zeker in de smaak vallen! Eerst moet je een uur of twee knutselen om daarna een heel mooi klein wereldje tussen je boeken te kunnen zetten. Wanneer je er dan langsloopt, gaat er ook nog een lichtje branden waardoor je nog beter zicht hebt op de voorstelling.

Vazen

Het meest gegeven cadeau tijdens Moederdag is waarschijnlijk toch een bos bloemen. Dat is natuurlijk altijd een mooi cadeau, maar het is nog leuker wanneer dit wordt gegeven in een bijzondere vaas. Wij hebben tussen ons grote aanbod een aantal bijzondere exemplaren uitgelicht, voor grote of kleine boeketten en voor grote of kleine beurzen 😊:

Bloemen

Houdt je moeder erg van bloemen maar wil ze liever een wat duurzamer alternatief? Of is zij, of huisgenoten, bijvoorbeeld allergisch voor bepaalde bloemen, dan kun je ook kiezen voor een heel mooi boeket van zijden bloemen. Deze zou je ook kunnen combineren met een van onze vazen waarbij wij het boeket op de vaas kunnen schikken.

 

Nog meer ideeën!

Behalve kunstzinnige vazen hebben we ook veel verschillende bijzondere (vogel)kandelaars, zoals de Kandelaar Pauw. Je kunt er een kaars in branden, maar ook zonder kaars is deze bijzondere kandelaar een plaatje om te zien.

Houdt jouw moeder meer van planten, dan kun je deze opleuken met de uit Denemarken afkomstige keramische Paddenstoelen. We hebben ze in verschillende maten en kleuren. Je kunt ze tussen je planten zetten in de tuin of in huis. Behalve de paddenstoelen hebben we tegenwoordig ook nog kleurrijke bloemenhoedjes; deze zijn voor het zomerseizoen misschien wel nog leuker om te geven.

Heeft je moeder al genoeg spullen, dan kun je tot slot natuurlijk ook kiezen voor een leuk gebruiksvoorwerp, zoals de vrolijke Many Mornings Sokken. Ieder paar bestaat uit twee verschillende sokken in hetzelfde thema. Er zijn talloze verschillende thema’s, zodat je zeker een thema kunt vinden dat bij jouw moeder past

Als laatste tip hebben we nog de keuze uit een mooie koffie- of theemok. Je kunt hierbij kiezen uit de stevige, strakke mokken van Cabanaz in verschillende mooie heldere kleuren. Deze zijn geïnspireerd op de ouderwetse metalen, geëmailleerde mokken, alleen nu uitgevoerd in stevig keramiek.

Of je kunt kiezen uit een van de leuke retroprints van de mokken van Nostalgic Art.