oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Staat v
Klokken

Je zou denken, een klok is een klok. Gelukkig voor jou is niets minder waar! Bij Alles in Wonderland laten we je zien hoe mooi klokken en wekkers kunnen zijn. Heb je bijvoorbeeld ooit wel eens een houten digitale wekker gezien? Als jij graag een keertje iets anders op je nachtkastje wil, zit je bij ons in ieder geval op de goede plek. In ons ass...

Je zou denken, een klok is een klok. Gelukkig voor jou is niets minder waar! Bij Alles in Wonderland laten we je zien hoe mooi klokken en wekkers kunnen zijn. Heb je bijvoorbeeld ooit wel eens een houten digitale wekker gezien? Als jij graag een keertje iets anders op je nachtkastje wil, zit je bij ons in ieder geval op de goede plek. In ons assortiment vind je retro wekkers, sierlijke houten creaties en wandklokken die zowel aantrekkelijk als functioneel zijn. Leuk als cadeautje, maar zeker ook voor jezelf!

Alleen maar functioneel?

Een klok is voor velen slechts een functioneel product. ‘Als ik er de tijd maar op kan zien, vind ik het prima’. Dat is natuurlijk begrijpelijk, maar veel leuker is het om de klok te zien als een essentieel onderdeel van je inrichting! Kies een klok die net zo goed past bij jouw uitstraling als je bank, je schilderijen aan de muur of je eettafel. Hou je bijvoorbeeld van vliegtuigen, of wil je alles in een strakke stijl? Kies dan bijvoorbeeld voor de Jet Engine wandklok, die helemaal in vliegtuigstijl is gemaakt. Wil je liever iets wat je doet denken aan vroeger? Dan hebben we ook de Wandklok Testbeeld voor je, met het alom bekende kleurrijke plaatje. Waar je ook naar op zoek bent, Alles in Wonderland stelt voor jou graag een veelzijdig assortiment samen.

Bestel je favoriete klok online

Heb je een leuke wekker of klok gevonden? Dan heb je deze met slechts enkele klikken van de muis besteld, gewoon vanuit je luie stoel! Bij Alles in Wonderland krijg je altijd te maken met snelle, voordelige verzending. Plaats je een bestelling ter waarde van 50 euro of meer, dan nemen wij zelfs de bezorgkosten voor onze rekening! Heb je vragen over ons assortiment, of misschien over het bestellen, kijk dan op de site of neem gerust even contact met ons op.

Meer

Klokken  Er zijn 95 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 95 items
Toont 1 - 12 van 95 items