oxoweb159765
Van alles... in Wonderland

Soms heb je van die toffe producten die je maar niet in een hokje kunt stoppen, hoe graag je dat ook zou willen. Een huggable unicorn warmteknuffel bijvoorbeeld, die zag het niet zitten om een hokje in te stappen. Ook verschillende nachtlampjes, spaarpotten, ballonballen en stapeltorens voelden zich het best thuis in de ‘van alles’ categorie. Da...

Soms heb je van die toffe producten die je maar niet in een hokje kunt stoppen, hoe graag je dat ook zou willen. Een huggable unicorn warmteknuffel bijvoorbeeld, die zag het niet zitten om een hokje in te stappen. Ook verschillende nachtlampjes, spaarpotten, ballonballen en stapeltorens voelden zich het best thuis in de ‘van alles’ categorie. Dat is dan ook wat je op deze pagina vindt: heel veel hippe producten voor kinderen. Van praktische producten tot artikelen met een hoog knuffelgehalte. Kijk dus gerust eens rond in deze leuke categorie, wie weet vind je er een leuk cadeau voor het kind dat jij in gedachten hebt.

Speelgoed van vroeger in een nieuw jasje

Jojo’s en diabolo’s, daar speelden we vroeger toch mee? Ze zijn terug, maar dan in een modern jasje! Bij Alles in Wonderland vind je bijvoorbeeld de glow in the dark diabolo, zodat je kind een spectaculaire voorstelling kan opzetten voor opa en oma. Ook de jojo ziet er bij Alles in Wonderland heel wat mooier uit dan vroeger. De zijkant is transparant, waardoor je goed kunt zien hoe de jojo werkt. Bovendien zijn er verschillende lampjes in verwerkt, waardoor het extra cool wordt om flink te oefenen. In ons assortiment vind je allerlei artikelen voor urenlang speelplezier, zowel binnen als buiten!

Meer over bestellen bij Alles in Wonderland

Ontdek zelf welke leuke producten je voor kinderen allemaal kunt kopen bij Alles in Wonderland. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, na een goede spreekbeurt of gewoon voor tussendoor! Wanneer je bij ons bestelt, krijg je altijd te maken met lage verzendkosten en een snelle levering. In veel gevallen geldt: bestel je vóór 16:00 uur en is je product op voorraad? Dan heb je het de volgende werkdag in huis! De actuele levertijd staat altijd vermeld bij het product dat je bekijkt. Heb je vragen over onze producten, of over onze werkwijze? Dan helpen wij je graag verder als je contact met ons opneemt.

Meer

Van alles... in Wonderland  Er zijn 353 producten.

per pagina
Toont 349 - 353 van 353 items
Toont 349 - 353 van 353 items