oxoweb159765
Skulls-dia de los muertos

Kerstballen uit onze Skulls collectie

Dodenherdenking in Mexico heeft enkel de datum gemeen met het Nederlandse en Belgische Allerheiligen of Allerzielen. Terwijl deze dag bij ons vooral als grijze en toch ook trieste novemberdag bekend staat, doen de Mexicanen er juist alles aan om hun dierbaren met veel vrolijkheid, kleur en humor te eren. Doo...

Kerstballen uit onze Skulls collectie

Dodenherdenking in Mexico heeft enkel de datum gemeen met het Nederlandse en Belgische Allerheiligen of Allerzielen. Terwijl deze dag bij ons vooral als grijze en toch ook trieste novemberdag bekend staat, doen de Mexicanen er juist alles aan om hun dierbaren met veel vrolijkheid, kleur en humor te eren. Door dit feest op zo’n levendige manier te vieren, proberen de Mexicanen ook hun al overleden familieleden en naasten levend te houden. De Skulls, ofwel vrolijk gekleurde representaties van een schedel, vormen het hoofd onderdeel van dit feest. De combinatie van de eigenlijk luguber overkomende schedelvorm en de vrolijke en artistieke beschildering hiervan maakt ze juist zo bijzonder.

Vele mensen over de hele wereld hebben deze kunstvorm dan ook al voor zich ontdekt. Zo vindt men deze Skulls rond de hele wereld al in vele huiskamers als vrolijk decoratiemiddel, of ook een vrolijke manier om je overleden naasten en dierbaren te vereren.

Niet alleen maar geschikt voor de kerst of je kerstboom

Deze vrolijke kerstballen en ornamenten in schedelvorm hangen niet alleen mooi aan je kerstboom. Je kunt er het hele jaar door je huis mee opvrolijken. Omdat Mexicanen de “dia de los muertes” ook op 1 en 2 november vieren, kun je ze bijvoorbeeld ook gebruiken om deze anders zo trieste, en ook grijze dagen, met een beetje kleur en humor op te vrolijken. Maar ook in het rest van het jaar zijn ze een leuk en mooi decoratiemiddel. En bovendien zijn er niet enkel schedels in deze collectie van ornamenten voor in je kerstboom, maar ook bijvoorbeeld de daarbij horende muzikanten of dansende Skeletons. Nogmaals, voor de Mexicanen moet “dia de los muertos” juist een heel vrolijke dag worden, waar niet enkel kleur, maar ook muziek bij hoort.

Unieke producten met een fraai design

Zoals alle producten binnen ons assortiment hebben ook deze producten een fraai, leuk en kleurrijk design. Al onze kerstballen zijn uit 100% glas gemaakt en werden met de mond geblazen. Ook de beschildering van de Skulls gebeurde, zoals het hoort, handmatig. Hierdoor heb je altijd een unieke kerstbal of ornament aan je kerstboom hangen, of waar dan ook in je woning. Bestel vandaag nog je kerstbal collectie uit Skulls of combineer de Skulls met nog andere originele kerstballen uit ons aanbod en verras je familie en vrienden met de waarschijnlijk meest originele kerstboom in jouw buurt.

Meer

Skulls-dia de los muertos  Er zijn 17 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 17 items
Toont 1 - 12 van 17 items