oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Beschikbaar v
Staat v
Vloerlampen

Je kent Alles in Wonderland van aparte gadgets en unieke decoratie, maar wist je dat wij ook prachtige artikelen hebben op het gebied van verlichting? Een vloerlamp bijvoorbeeld is eigenlijk ideaal. Je verplaatst de lamp gemakkelijk van de ene ruimte naar de andere, waardoor hij eigenlijk nooit in de weg hoeft te staan. Een vloerlamp, ook wel st...

Je kent Alles in Wonderland van aparte gadgets en unieke decoratie, maar wist je dat wij ook prachtige artikelen hebben op het gebied van verlichting? Een vloerlamp bijvoorbeeld is eigenlijk ideaal. Je verplaatst de lamp gemakkelijk van de ene ruimte naar de andere, waardoor hij eigenlijk nooit in de weg hoeft te staan. Een vloerlamp, ook wel staande lamp, neemt over het algemeen weinig ruimte in beslag. Je zet ‘m simpelweg aan door een stekker in het stopcontact te steken. Bekijk hier vloerlampen van onder andere het merk Leitmotiv, maar ook van diverse andere topdesigners. Bovendien maakt niet bij Alles in Wonderland niet uit welke stijl jij het mooist vindt: modern, industrieel, retro of strak: we hebben het allemaal!

Praktisch én een lust voor het oog

Een lamp is niet alleen handig, en bedoeld om je van licht te voorzien: het is vaak ook een belangrijk onderdeel van je interieur en de uitstraling van je woning. Het zegt veel over je smaak als je een grote, knalgele bollamp boven de eettafel hebt hangen, of als je juist kiest voor een klassieke vloerlamp met glazen kelkjes. De vloerlampen in ons assortiment zijn vaak deels te verstellen en bij te draaien, zodat je ze optimaal kunt gebruiken. Ze hebben dan bijvoorbeeld (bol)spots die los van elkaar te positioneren zijn.

Vragen? Laat ons helpen!

Bij iedere lamp in ons assortiment krijg je direct de belangrijkste informatie te zien. Denk aan informatie over de eigenschappen, de lichtbron, de gebruikte materialen en andere bijzonderheden. Omdat je bij Alles in Wonderland terechtkunt voor een grote hoeveelheid verschillende lampen, kunnen we het ons best voorstellen als je vragen hebt. Ook nemen we graag de tijd om je wat meer uit te leggen. Neem daarom gerust even contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen.

Meer

Vloerlampen  Er zijn geen producten in deze categorie