oxoweb159765
Decoratie

In onze categorie decoratie vind je werkelijk van alles. Zo bieden we een ruim assortiment stickers, in allerlei soorten en maten. Voor de kids zijn er stickertjes om de nagels mee te versieren, maar ook allerlei muurstickers! Wat dacht je van een set Superman muurstickers voor in de kinderkamer, of een muursticker met vriendelijke piraatjes? Da...

In onze categorie decoratie vind je werkelijk van alles. Zo bieden we een ruim assortiment stickers, in allerlei soorten en maten. Voor de kids zijn er stickertjes om de nagels mee te versieren, maar ook allerlei muurstickers! Wat dacht je van een set Superman muurstickers voor in de kinderkamer, of een muursticker met vriendelijke piraatjes? Daarnaast hebben we vrolijke raamstickers, voor als je de muren liever laat zoals ze zijn. Natuurlijk vind je bij Alles in Wonderland ook een aantrekkelijk aanbod voor volwassenen, met allerlei soorten decoratie om je huis mee op te fleuren! Letterlijk, maar ook figuurlijk.

Vrolijke kunstwerken van eco-materialen

Heb je het niet zo op stickers, maar kun je kleine kunstwerkjes wel waarderen? Dan moet je echt eens kijken naar de papieren creaties van Jurianne Matter. Deze dame maakt prachtige lantaarntjes, figuurtjes, posters en nog veel meer, allemaal van papier. Van een plat pakketje, zoals bij de papieren cirkels, maak jij vervolgens je eigen wall art, 3D slinger of versiering van cadeautjes. Alsof dit nog niet genoeg keuze biedt, is er ook nog de collectie van Miho. Deze bestaat uit bijzondere en kleurrijke vogelhuisjes, vogels en hertenkoppen van gerecycled MDF. Ze worden als bouwpakket geleverd, maar je kunt ze gemakkelijk (en zonder lijm!) in elkaar zetten. Kies bijvoorbeeld voor een grote bloem, een vogel op een takje of de vis Abracadabra.

Deco-artikelen voor jezelf of voor een ander

Je leest het al: genoeg originele manieren om je woning te versieren! Bij Alles in Wonderland shop je de leukste decoratie-artikelen, maar natuurlijk ook veel andere toffe producten voor zowel volwassenen als kinderen. Wat je ook bestelt, je profiteert daarbij altijd van lage verzendkosten en snelle verzending. Bestellen moet natuurlijk wel leuk blijven! Kijk gerust eens rond voor leuke cadeaus, of het nu voor jezelf is of voor iemand waar je gek op bent. Heb je vragen over ons assortiment, of over het bestellen? Neem dan gerust even contact op!

Meer

Decoratie  Er zijn 238 producten.

Subcategorieën

  • Muurstickers
  • Raamstickers
  • Jurianne Matter paper...
  • Miho...

    Miho unexpected design is een Italiaans merk.. De collectie van Miho bestaat uit prachtige kleurrijke vogelhuisjes, vogels en hertenkoppen, erg leuk voor in de woonkamer of in de slaapkamer. De Miho Design collectie is gemaakt van gerecycled MDF, en de vogels van stof. De vogelhuisjes, vogels en Rendierkoppen van Miho worden als bouwpakket aangeleverd. Vervolgens kunnen ze gemakkelijk en zonder lijm in elkaar worden gezet.

per pagina
Toont 1 - 12 van 238 items
Toont 1 - 12 van 238 items