oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Staat v
Tafellampen en bureaulampen

Een cactus of ananas als lamp op tafel: wij worden hier helemaal enthousiast van, jij ook? Zelfs als je dat niet wordt, kun je uitstekend uit de voeten met ons assortiment tafellampen en bureaulampen. We hebben namelijk ook moderne, praktische bureaulampen, of vrolijk gekleurde tafellampen in de stijl van de jaren ‘50. Bij Alles in Wonderland do...

Een cactus of ananas als lamp op tafel: wij worden hier helemaal enthousiast van, jij ook? Zelfs als je dat niet wordt, kun je uitstekend uit de voeten met ons assortiment tafellampen en bureaulampen. We hebben namelijk ook moderne, praktische bureaulampen, of vrolijk gekleurde tafellampen in de stijl van de jaren ‘50. Bij Alles in Wonderland doen we ons best om steeds weer de leukste lampjes toe te voegen aan ons assortiment, zodat er voor jou altijd voldoende te kiezen is. Of je nu houdt van strak, industrieel, retro of lekker gek: hier moet je zijn!

Iets bijzonders voor op tafel

Als voorbeeld lichten we graag een uniek exemplaar binnen de tafel-/bureaulampen voor je uit: de boekensteun-lamp van Suck UK! Dit grappige lampje, waarbij je je boek ‘op het dak’ kunt leggen, is eigenlijk ideaal voor naast het bed. Het lampje geeft je voldoende licht om lekker te lezen, je kunt gelijk je boek neerleggen op de juiste bladzijde en je wordt niet gelijk verblind als je het aanzet. Omdat het huisje gemaakt is van kunststof, wordt er altijd een zacht licht verspreid. Ook leuk voor in de studeerkamer, of om cadeau te geven aan een echte boekenwurm! Bekijk het product nu in onze webshop en zie gelijk de status van de voorraad.

Vind bij Alles in Wonderland de lamp die bij je past

Natuurlijk vind je nog veel meer leuke tafel- en bureaulampen in ons aanbod. Kies de lamp die bij je past en lees bij het exemplaar gelijk alles over de afmetingen, mogelijke lichtbronnen, kleuren en andere belangrijke eigenschappen. De lampjes zijn niet alleen leuk om voor jezelf aan te schaffen, je kunt er ook een ander heel blij mee maken! Denk aan een kind dat net naar de middelbare school gaat en vaak huiswerk moet maken, of een student die net uit huis gaat. Eigenlijk kan toch iedereen wel een tafel- of bureaulamp gebruiken?


Heb je nog vragen over ons assortiment, of over het bestellen? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice.

Meer

Tafellampen en bureaulampen  Er zijn 87 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 87 items
Toont 1 - 12 van 87 items