oxoweb159765

Hellmann-Versand is onze nieuwe leverancier voor de prachtige gekleurde theelichthouders gemaakt van ongeglazuurd bisque-porselein. Met de mogelijkheid om erboven zilveren molentjes te plaatsen zoals bij de Angel Chimes van Pluto

Hellmann-Versand is onze nieuwe leverancier voor de prachtige gekleurde theelichthouders gemaakt van ongeglazuurd bisque-porselein. 


De motieven zijn met de hand gemaakt. Om dit te doen, worden de strengen van verschillende kleuren gerold totdat er geweldige motieven ontstaan. Vervolgens worden plakjes uit het materiaal gesneden en rond het glas gemodelleerd. Het resultaat zijn vrijwel unieke stukken: geen twee stukken glas zijn hetzelfde.


 De starlights zijn gemaakt van ongeglazuurd bisque-porselein. De aard van biscuitporselein maakt het gemakkelijk om levendige en fluweelachtige afbeeldingen te creëren. De verschillende diktes van het porselein zorgen voor geweldige lichteffecten. Een bijzonder hoogtepunt van de individuele Starlights zijn de geïntegreerde openingen.


U vindt een grote keuze aan theelichthouders - van zomermotieven tot christelijke kerstafbeeldingen.


Boven de theelichthouders kunnen bovendien eventueel verschillende zilveren molentjes worden geplaatst. Door de warmte van de brandende kaars gaat het molentje draaien net zoals bij de Angel Chimes van Pluto.


 


Lees meer

Geen producten van dit merk.