oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Staat v
Bedlampjes

Bedlampjes moeten je van precies de juiste hoeveelheid licht voorzien. Je bent niet per se op zoek naar een lamp die de hele kamer verlicht, maar je wil ook niet een lampje waarvan het licht te zwak is. Bedlampjes worden doorgaans gebruikt om bijvoorbeeld nog even een boek te kunnen lezen voor het slapengaan. In ons assortiment hier op de pagina...

Bedlampjes moeten je van precies de juiste hoeveelheid licht voorzien. Je bent niet per se op zoek naar een lamp die de hele kamer verlicht, maar je wil ook niet een lampje waarvan het licht te zwak is. Bedlampjes worden doorgaans gebruikt om bijvoorbeeld nog even een boek te kunnen lezen voor het slapengaan. In ons assortiment hier op de pagina kom je naast bedlampjes ook nachtlampjes tegen. Met nachtlampjes bedoelen we de verlichting die ‘s nachts een tijdje kan blijven branden. Wanneer je (kleine) kinderen hebt, kan deze verlichting erg handig zijn. Vind hier het lampje dat je nodig hebt en bestel het gemakkelijk online.

Praktische retro bedlampjes in verschillende kleuren

Een topper in deze categorie is de ETH Retro Bedlamp Rondo. Dit lampje, waarvan je de kap kunt draaien om het juiste lichteffect te bereiken, is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bovendien wordt de Rondo bedlamp standaard geleverd met een lampje.

Spreekt het ronde design je minder aan, dan kun je ook kiezen voor de ETH Retro Bedlamp Lano. Deze is hoekiger van vorm en is verkrijgbaar in maar liefst zeven(!) kleuren. Kantel het kapje naar boven als je licht nodig hebt om te kunnen lezen, en kantel het naar beneden als je gewoon wat sfeerverlichting nodig hebt. Ook bij dit product krijg je standaard een gloeilampje.

Bestel bed- en nachtlampjes gewoon online

Heb je een geschikt bed- of nachtlampje gevonden, dan is het online bestellen ervan uiterst eenvoudig. Bij Alles in Wonderland profiteer je van snelle en voordelige verzending, die nóg voordeliger wordt als je een bestelling plaatst ter waarde van 50 euro of meer. Dan is de thuisbezorging van de bestelde artikelen namelijk geheel gratis! Heb je vragen over de bedlampjes in ons assortiment, of over het bestellen ervan? Neem dan contact op met onze klantenservice, via het contactformulier of via 010-4667678. We helpen je graag verder.

Meer

Bedlampjes  Er zijn 5 producten.

per pagina
Toont 1 - 5 van 5 items
Toont 1 - 5 van 5 items