oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Staat v
Fabrikant v
Klemspots

Klemspots zijn uitermate geschikt voor gebruik in huis of op kantoor. De werking ervan is heel simpel: je klemt het lampje eenvoudig op bijvoorbeeld een tafel of bureau en je kunt direct gebruikmaken van het licht dat je nodig hebt. Verplaatsen is bovendien net zo makkelijk, zodat je je licht gewoon met je meeneemt. Bij Alles in Wonderland kun j...

Klemspots zijn uitermate geschikt voor gebruik in huis of op kantoor. De werking ervan is heel simpel: je klemt het lampje eenvoudig op bijvoorbeeld een tafel of bureau en je kunt direct gebruikmaken van het licht dat je nodig hebt. Verplaatsen is bovendien net zo makkelijk, zodat je je licht gewoon met je meeneemt. Bij Alles in Wonderland kun je terecht voor verschillende soorten klemspots, maar bijvoorbeeld ook voor een wat kleinere variant: het boeklampje. Dit dunne lampje heeft drie felle ledlampjes, waardoor je altijd voldoende licht hebt om nog even je boek te lezen voor je gaat slapen. Ook handig voor je kids!

Eenvoudig buigen of dimmen

Boeklampjes en klemspots zijn gewoon ontzettend handig. Bij ons in het assortiment vind je altijd lampjes van de beste kwaliteit, zodat je er lang plezier van hebt. De lampen zijn eenvoudig verstelbaar: je buigt ze simpelweg in de richting waar jij het licht nodig hebt. Zo makkelijk is het. Bij ieder lampje lees je precies welke verlichting je ervoor nodig hebt en of deze is inbegrepen. Bij de Globo klemspot is bijvoorbeeld een GU10 halogeenlamp inbegrepen, die je kunt dimmen met een normale gloeilampendimmer. Ideaal voor als je zelf het licht wilt bijstellen.

Klemspots in het echt bekijken?

Het bestellen van klemspots doe je natuurlijk eenvoudig online, bij Alles in Wonderland. Wij zorgen er altijd voor dat je verzendkosten laag blijven en dat je je producten zo snel mogelijk in huis hebt. Wil je de artikelen eens in het echt komen bekijken? Dan kan dat natuurlijk ook! Wij hebben een prachtige winkel in Rotterdam, waar je onder andere de klemspots naar hartelust kunt uitproberen en bekijken. Heb je vragen over de klemspots in ons assortiment, of over het bestellen ervan? Neem dan gerust eens contact op! We staan graag voor je klaar met antwoord en advies.

Meer

Klemspots  Er zijn 6 producten.

per pagina
Toont 1 - 6 van 6 items
Toont 1 - 6 van 6 items