oxoweb159765
Collectors

Er zijn mensen met een zeer uitgesproken smaak, mensen die ergens helemaal gek van zijn. Van Marilyn Monroe bijvoorbeeld, of van Vespa scooters. Het leuke van ergens helemaal gek van zijn, is dat je de kans kunt grijpen om je hele huis in stijl te decoreren. En laten we daar bij Alles in Wonderland nu net álles van begrijpen. Op deze pagina vind...

Er zijn mensen met een zeer uitgesproken smaak, mensen die ergens helemaal gek van zijn. Van Marilyn Monroe bijvoorbeeld, of van Vespa scooters. Het leuke van ergens helemaal gek van zijn, is dat je de kans kunt grijpen om je hele huis in stijl te decoreren. En laten we daar bij Alles in Wonderland nu net álles van begrijpen. Op deze pagina vind je ons huidige aanbod muurstickers voor echte verzamelaars en liefhebbers. Om die collectie compleet te maken, of om nóg meer uit te dragen wat jij cool vindt.

Looney Tunes muurstickers en meer

Ah, heerlijke nostalgie, die Looney Tunes. Ben jij altijd al verzot geweest op Tweety, of vind je de stickers gewoon leuk voor op de kamer van je kids? Dan bieden wij jou de Looney Tunes muurstickers! Deze stickers zijn handig verpakt per twee vellen. Het zijn bovendien allemaal aparte stickers, zodat je Bugs, Daffy en hun vriendjes gemakkelijk plaatst zoals je dat zelf voor ogen hebt. Je kunt de muurstickers natuurlijk op je (gladde) muur aanbrengen, maar ze zijn ook heel geschikt voor meubels, deuren en bijvoorbeeld je koelkast. Welke stickers je ook kiest, ze zijn de eerste keer makkelijk te verplaatsen en je kunt ze eenvoudig verwijderen als dat nodig is.

Vind ons uitgebreide aanbod online en in de fysieke winkel

Bij Alles in Wonderland zorgen we graag voor een zeer uiteenlopend assortiment waar iedereen mee uit de voeten kan. Of je nu op zoek bent naar kleine meubels, gadgets, tassen of (muur)stickers: online shoppen is nog nooit zo leuk geweest? Ben je wel eens in de buurt van Rotterdam? Kom dan ook gerust eens langs in onze fysieke winkel, aan de Bergselaan 295-301a! Daar vind je deze geweldige artikelen natuurlijk ook. Heb je vragen over ons assortiment muurstickers, of over andere items uit onze webshop? Neem dan even contact op, onze medewerkers helpen je graag verder.

Meer

Collectors  Er zijn geen producten in deze categorie