oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Beschikbaar v
Staat v
Asbak kopen

Als je op zoek bent naar een bijzondere asbak, om op tafel te zetten of cadeau te geven, dan zit je goed bij Alles in Wonderland. Wij verkopen asbakken die natuurlijk hun doel dienen, maar die ook nog eens geinig staan. Kies bijvoorbeeld voor een asbak die is geïnspireerd op de beroemde Rubik’s kubus, een eightball asbak of een asbak met een Pop...

Als je op zoek bent naar een bijzondere asbak, om op tafel te zetten of cadeau te geven, dan zit je goed bij Alles in Wonderland. Wij verkopen asbakken die natuurlijk hun doel dienen, maar die ook nog eens geinig staan. Kies bijvoorbeeld voor een asbak die is geïnspireerd op de beroemde Rubik’s kubus, een eightball asbak of een asbak met een Pop art comic print. Niet alleen leuk voor jou, maar ook voor eventuele gasten die graag een sigaretje roken. Bekijk op deze pagina ons assortiment. Een asbak kopen bij Alles in Wonderland is voordelig, maar ook zeer eenvoudig.  

Rubik’s Kubus, Pop art en nog veel meer

Had jij vroeger ook een Rubik’s Kubus, of had je die nog steeds? Dan is het voor jou natuurlijk extra leuk om een bijpassende asbak op je tafel neer te zetten! Ook als je fan bent van Pop art, kun je uitstekend uit de voeten met ons assortiment. Deze kunststroming, die ontstaan is in de jaren ‘50, is nog steeds inspiratie voor veel mensen als het gaat om interieur. Wil je het liever allemaal wat gewoner? Dan bieden we ook klassieke of retro asbakken aan, zonder afbeelding of aparte vorm. Voor ieder wat wils bij Alles in Wonderland!

Voordelig je asbak bestellen bij Alles in Wonderland

Wil je een asbak kopen, dan profiteer je bij ons van voordelige prijzen, aantrekkelijke bezorgkosten en een snelle verzending. Plaats je een bestelling voor meer dan 50 euro? Dan worden de producten geheel GRATIS bij je thuisbezorgd. Heb je vragen over de asbakken uit ons assortiment, of misschien over een ander product? Laat het ons dan gerust weten door contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.

Meer

Asbak kopen  Er zijn geen producten in deze categorie