oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Staat v
Opbergers

De meeste mensen vinden opruimen niet zo leuk. Dit begint vaak al op jonge leeftijd: lekker met je speelgoed spelen is toch veel leuker dan het daarna weer opruimen? Wat je ook van opruimen vindt, bij Alles in Wonderland zit er van alles in het assortiment om deze bezigheid zo leuk mogelijk te maken! Je vindt hier verschillende opbergers, zoals ...

De meeste mensen vinden opruimen niet zo leuk. Dit begint vaak al op jonge leeftijd: lekker met je speelgoed spelen is toch veel leuker dan het daarna weer opruimen? Wat je ook van opruimen vindt, bij Alles in Wonderland zit er van alles in het assortiment om deze bezigheid zo leuk mogelijk te maken! Je vindt hier verschillende opbergers, zoals voorraadblikken, kistjes, potten en pedaalemmers. En niet zomaar opbergers: stuk voor stuk hebben ze een aparte vorm, of zijn ze voorzien van een grappige afbeelding. Vrolijk je huis én je klusjes op met een opberger die echt bij je past!

Brede collectie vrolijke blikken

Alles in Wonderland biedt een brede collectie vrolijke metalen opberg- en voorraadblikken aan, van onder andere Derrière La Porte Kleurrijke blikken met een retro uiterlijk, waar je koffie, thee, pasta, suiker of iets anders in kunt opbergen. Daarnaast vind je bij ons ook veel andere vrolijke opbergers. Wat dacht je van een pillendoosje in de vorm van een gigantische pil, een batterijhuisje of een blik in de vorm van een cassettebandje? Voor iedere gelegenheid is er een passend opbergblik, waardoor je straks al je spullen met plezier een plekje geeft!

Opbergers bestellen bij Alles in Wonderland

De voorraadblikken uit ons assortiment zijn natuurlijk niet alleen ideaal voor je eigen spullen, maar het zijn ook leuke cadeaus! Welke opbergers je ook bestelt, je krijgt bij ons altijd te maken met snelle verzending en aantrekkelijke verzendkosten. Het kan handig zijn om het bestellen van bepaalde producten te combineren, want als je bestelt voor 50 euro of meer, is verzending GRATIS! Heb je vragen over ons assortiment, of over het bestellen zelf? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meer

Opbergers  Er zijn 204 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 204 items
Toont 1 - 12 van 204 items