oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Staat v
Spaarpot

Sparen is over het algemeen niet zo leuk. Het is pas leuk als je je doel hebt bereikt, en je dat geld eindelijk kan gaan uitgeven aan datgene wat er op je lijstje stond. Voor kinderen is dat misschien een computerspel, step of een mooi boek, en voor jou als volwassene is dat misschien een kledingstuk, een vakantie of een dagje weg. Kortom: er is...

Sparen is over het algemeen niet zo leuk. Het is pas leuk als je je doel hebt bereikt, en je dat geld eindelijk kan gaan uitgeven aan datgene wat er op je lijstje stond. Voor kinderen is dat misschien een computerspel, step of een mooi boek, en voor jou als volwassene is dat misschien een kledingstuk, een vakantie of een dagje weg. Kortom: er is meestal genoeg om voor te sparen, maar hoe maak je dat proces nou leuk(er)? Door te kiezen voor een aantrekkelijke spaarpot natuurlijk! Op deze pagina vind je aparte, gekke en opvallende spaarpotten, die je overal in huis een mooi plekje zou kunnen geven. Een spaarpot kopen doe je natuurlijk bij Alles in Wonderland.

Schattig, stoer, onopvallend of juist kleurrijk: wij hebben het!

Vind jij een doodshoofd wel stoer staan in huis, of mag het voor jou juist wel iets schattiger? Dan kun jij uitstekend uit de voeten met ons spaarpotten assortiment. Een spaarpot kopen hoef je bovendien niet per se voor jezelf te doen: ken je iemand die net een spaardoel voor zichzelf heeft bedacht, of een persoon die altijd geld tekort komt? Dan is het tijd voor een toffe spaarpot als cadeau! Kies bijvoorbeeld voor een beschrijfbaar varkentje, een subtiel kluisje in de vorm van een boek, een vrolijk gekleurd varkentje of een spaarpot die eruitziet als een kleine raket.

Het bestellen van je favoriete spaarpot

Heb je je favoriete spaarpot gevonden? Mooi, nog een paar klikken en wij zijn zover om deze naar je te verzenden. Bij Alles in Wonderland krijg je altijd te maken met snelle verzending en aantrekkelijke verzendkosten, wat je ook bestelt. Het loont bovendien om meerdere cadeautjes tegelijk te kopen: bestel je voor meer dan 50 euro, dan nemen wij de bezorgkosten namelijk voor onze rekening? Een spaarpot kopen kan snel en gemakkelijk, gewoon vanuit je luie stoel. Wil je meer weten over onze producten, of over het bestellen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Meer

Spaarpot  Er zijn 8 producten.

per pagina
Toont 1 - 8 van 8 items
Toont 1 - 8 van 8 items