oxoweb159765

Product filter

Staat v
Afmetingen v
Model v
Gadgets

Gadget, zo’n heerlijke Engelse term voor wat wij gewoon ‘toffe producten’ noemen. In deze categorie vind je dan ook allerlei gekke hebbedingetjes, van die artikelen waarvan je denkt: had ík dat maar bedacht! Je vrienden of familieleden kun je altijd blij maken met een gadget uit onze collectie. Kies bijvoorbeeld voor een opwindbaar insect van Cr...

Gadget, zo’n heerlijke Engelse term voor wat wij gewoon ‘toffe producten’ noemen. In deze categorie vind je dan ook allerlei gekke hebbedingetjes, van die artikelen waarvan je denkt: had ík dat maar bedacht! Je vrienden of familieleden kun je altijd blij maken met een gadget uit onze collectie. Kies bijvoorbeeld voor een opwindbaar insect van Critters. Denk daarbij niet aan zo’n plastic beestje dat saai voortbeweegt, want deze diertjes zien er een stuk beter uit. Ze stuiteren alle kanten op als je ze opwindt, maar zijn naast druk ook ontzettend schattig. Bij de meeste exemplaren op onze website vind je overigens een korte video, zodat je gelijk ziet hoe je insect tot leven komt.

Liever geen bewegende beestjes?

Oké. We kunnen begrijpen dat niet iedereen gek is op insecten, en dat je misschien liever een ander product kiest. Je hebt dan vast wel een fiets in de schuur staan, toch? In de categorie gadgets vind je gelukkig ook zadelhoesjes met te gekke prints, en kussentjes voor op de bagagedrager. Maak je fiets lekker opvallend, of geef de items cadeau aan iemand die net een nieuwe fiets heeft gekocht. Aan de zadelhoesjes zit een speciaal lint. Als je het prettig vindt, kun je hier de zadelpen doorheen steken. Zo wordt het voor dieven een stuk moeilijker om jouw leuke hoesje mee te nemen! Handig, als je je fiets bijvoorbeeld wel eens (langer) parkeert op drukke plaatsen.

De bagagedrager kussentjes bevestig je met klittenband, zodat je ze gemakkelijk meeneemt als dat nodig is. Een zacht kussentje met een vrolijke print: als je zoon of dochter bij je achterop moet, zul je die nooit meer horen klagen over pijnlijke billen!

Bestellen bij Alles in Wonderland

Bestel jij één van de leuke gadgets bij Alles in Wonderland? Dan profiteer je altijd van snelle verzending en lage verzendkosten. Naast gadgets vind je nog veel meer hippe spullen in ons assortiment, leuk om cadeau te geven maar zeker ook leuk om te houden! Heb je vragen over ons assortiment of over het bestellen, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meer

Gadgets  Er zijn 216 producten.

Subcategorieën

 • Critters opwindbare...

  Critters - Opwindbare Insecten ontworpen door de Braziliaanse Chico Bicalho, voor Kikkerland Design. De eerste Critters werden gemaakt van restmaterialen, in een winkeltje op Canal street in New York City. Deze prachtige wind-ups springen, dansen en wandelen.

  Wind it up & Watch them Move!

  Ping Ling, Pea, Queen Beatrix, Whalt, Miss. Tanaka, Leopold, Nino, Cranky, Oahaca, Bonga, Zécar, Spraklz, Cosmojetz, Katita, Spinney, Le Pinch, Pintacuda, Critter, Awika, Skidum, MxyKikker.

  Wie is jouw favoriet?

 • Bike caps

  De bikecap is een hip zadelhoesje dat je met een anti-diefstal lint aan je fietszadel vastmaakt. De zadelhoes is waterafstotend. Zo zit je altijd droog op jouw fiets!

per pagina
Toont 1 - 12 van 216 items
Toont 1 - 12 van 216 items