oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Staat v
Educatief speelgoed van 4M

Anno 2017 lijkt het wel alsof het buiten spelen niet meer zo vanzelfsprekend is als vroeger. Je kids zitten vaak liever te gamen, en het liefst nog ‘online’ zodat ze dat met al hun klasgenoten kunnen doen! Ben jij op zoek naar educatief speelgoed, om ze op een andere manier uit te dagen? Bekijk op deze pagina dan eens ons aanbod van het merk 4M....

Anno 2017 lijkt het wel alsof het buiten spelen niet meer zo vanzelfsprekend is als vroeger. Je kids zitten vaak liever te gamen, en het liefst nog ‘online’ zodat ze dat met al hun klasgenoten kunnen doen! Ben jij op zoek naar educatief speelgoed, om ze op een andere manier uit te dagen? Bekijk op deze pagina dan eens ons aanbod van het merk 4M. 4M brengt speelgoed op de markt voor leergierige kinderen, die graag experimenteren, knutselen en ontdekken. Leer bijvoorbeeld meer over het menselijk lichaam, het zonnestelsel of het maken van robots! Met leerzaam speelgoed van 4M kun je alle kanten op.

Milieubewust en efficiënt, van productontwerp tot verpakking

Veel van het 4M speelgoed ontving al eens een internationale onderscheiding, vanwege de leerzaamheid, veiligheid en uitdaging die de producten bieden. Niet alleen je kids zullen de 4M pakketten geweldig vinden, het is voor volwassenen ook leuk om mee te doen en mee te leren! 4M gaat bovendien milieugericht te werk, en wil het bewustzijn bij kinderen op dat gebied ook versterken. De verpakkingen zijn PVC-vrij, en je vindt bij verschillende producten handige recyclingtips. De verpakkingen, veiligheidsvoorschriften en instructiebladen zijn meertalig opgesteld.

Green Science, Girls Craft, 4M Kidz Labs: altijd iets wat aanspreekt!

De 4M Kidz Labs producten behoren tot de meest populaire artikelen in de kinder categorie. Met een paar simpele eigen gereedschappen zoals een schaar, een potlood en hier en daar een batterij, leer je kinderen vanaf een jaar of 8 op een andere manier te kijken naar bijvoorbeeld het menselijk lichaam of organen. Wil je je kids meer bijbrengen over duurzaamheid en recycling? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de 4M green science pakketten. Heb je een jongedame thuis die graag knutselt? Ook dan biedt 4M jou een interessant assortiment, met verschillende girls craft pakketten. Kortom: voor ieder kind wat wils! Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over de 4M producten.

Meer

Educatief speelgoed van 4M  Er zijn 65 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 65 items
Toont 1 - 12 van 65 items