oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Staat v
Model / Vorm v
Noi-Noi/Hi-di-hi tassen

Je kent het vast wel: je hebt net een tas gekocht bij één van de bekende grote winkelketens, en op weg naar huis zie je er al drie andere dames mee lopen. Beetje teleurgesteld? Wij kunnen het ons voorstellen. Natuurlijk vindt lang niet iedereen het erg als ze een tas of kleding dragen die wat vaker wordt gekozen door anderen, bijvoorbeeld vanweg...

Je kent het vast wel: je hebt net een tas gekocht bij één van de bekende grote winkelketens, en op weg naar huis zie je er al drie andere dames mee lopen. Beetje teleurgesteld? Wij kunnen het ons voorstellen. Natuurlijk vindt lang niet iedereen het erg als ze een tas of kleding dragen die wat vaker wordt gekozen door anderen, bijvoorbeeld vanwege het budget. Maar hoe leuk is het om een tas te hebben die juist niet zo vaak voorkomt in het straatbeeld? Als jij dit ook graag wilt, dan is de damestas van Hi-di-hi iets voor jou. Ook het jongere zusje van dit merk, Noi-Noi, heeft prachtige tassen in het assortiment die in een relatief kleine oplage zijn geproduceerd. Zo weet je tenminste zeker dat je écht een bijzondere tas in handen hebt.

 

Vind die match!

Bij Alles in Wonderland vind je naast tassen van deze merken bijvoorbeeld ook een Noi-Noi clutch, of Noi-Noi portemonnee. Je ziet aan het assortiment dat bepaalde kleurstellingen vaker terugkomen in de gehele lijn van producten. Dat is mooi, want op deze manier kun je bijvoorbeeld een tas en een portemonnee kopen die uitstekend bij elkaar passen, maar toch een geheel eigen uitstraling hebben. Bekijk gerust ons assortiment voor bijzondere damestassen, waar je altijd de show mee steelt!

 

Hippe damestas bestellen bij Alles in Wonderland

Zoals je ziet, zijn veel van de Noi-Noi en Hi-di-hi producten zeer aantrekkelijk (af)geprijsd. Bestellen bij Alles in Wonderland wordt zo nóg leuker! We zorgen er altijd voor dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Plaats je een bestelling ter waarde van meer dan 50 euro? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Als je vragen hebt over het Hi-di-hi assortiment of over andere producten, neem dan gerust even contact met ons op.

Meer

Noi-Noi/Hi-di-hi tassen  Er zijn 166 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 166 items
Toont 1 - 12 van 166 items