oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Staat v
Vazen en Potten

Er zijn allerlei accessoires die je kunt inzetten om de sfeer in huis naar jouw smaak aan te passen. Met kleurrijke eyecatchers trek je de aandacht, met subtiele voorwerpen zorg je juist voor een rustig geheel. In deze categorie vind je een grote hoeveelheid vazen en potten, variërend in grootte, kleur, materiaal en vorm. Je kunt het daarbij zo ...

Er zijn allerlei accessoires die je kunt inzetten om de sfeer in huis naar jouw smaak aan te passen. Met kleurrijke eyecatchers trek je de aandacht, met subtiele voorwerpen zorg je juist voor een rustig geheel. In deze categorie vind je een grote hoeveelheid vazen en potten, variërend in grootte, kleur, materiaal en vorm. Je kunt het daarbij zo gek niet bedenken of we hebben het: naast de ‘gewone’ vazen vind je bij ons vazen in de vorm van een vis, een paddenstoel en zelfs een cactus! Wat past het beste bij jou? Shop vandaag nog je favoriete vaas bij Alles in Wonderland.

Voor ieder wat wils

Het aanbod van Alles in Wonderland is breed en veelzijdig: we willen tenslotte iedereen kunnen voorzien van een passende vaas. Je kunt kiezen voor een gewone staande pot of vaas, maar bijvoorbeeld ook voor een hangende vaas of een combinatie van vaasjes in een frame. Het ene artikel is meer geschikt voor in de vensterbank, terwijl de andere vaas juist prima midden in de kamer kan staan. Dit heeft natuurlijk ook te maken met de grootte. Bij ieder product vind je direct wat extra informatie, over onder andere de afmetingen en het materiaal. Heb je verder nog vragen? Dan weet je ons te vinden!

Bestel je favoriete vaas online, of kom bij ons langs

Heb je een vaas op het oog, maar zou je die graag eens in het echt willen zien? Dan kun je ook bij ons langskomen in Rotterdam! De openingstijden vind je uiteraard op onze website. Als je bij Alles in Wonderland een bestelling plaatst, streven we er natuurlijk naar om deze zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Wanneer jouw bestelling een waarde heeft van 50 euro of meer, is de verzending zelfs gratis! Neem gerust eens contact met ons op als je ergens vragen over hebt, we helpen je graag.

Meer

Vazen en Potten  Er zijn 240 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 240 items
Toont 1 - 12 van 240 items