oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Staat v
Papieren kerststerren

Tijdens de kerstperiode kun je je woning op allerlei manieren versieren. Bijna standaard zijn natuurlijk de kerstboom, de slingers en de nepsneeuw op de ruiten, maar er zijn veel andere producten waar je ook die specifieke sfeer mee creëert. Wat dacht je bijvoorbeeld van een papieren kerstster? Dit zijn prachtige ornamenten, met zeer uiteenlopen...

Tijdens de kerstperiode kun je je woning op allerlei manieren versieren. Bijna standaard zijn natuurlijk de kerstboom, de slingers en de nepsneeuw op de ruiten, maar er zijn veel andere producten waar je ook die specifieke sfeer mee creëert. Wat dacht je bijvoorbeeld van een papieren kerstster? Dit zijn prachtige ornamenten, met zeer uiteenlopende kleuren en designs. Je kunt een papieren kerstster ook met verlichting combineren, door er een lichtsnoer in te plaatsen of er doorheen te laten lopen. Je kunt de brandveilige kerstster van papier ook aan een snoer met fitting hangen. Dit snoer (met handige aan- en uitschakelaar) is eveneens bij ons te koop. Bekijk op deze pagina ons huidige assortiment papieren kerststerren en kies jouw favoriet!

Fair trade producten uit India

De kerststerren van papier die je bij Alles in Wonderland kunt kopen, zijn uitstekend met elkaar te combineren. Maak bijvoorbeeld een mix tussen de grotere en kleinere sterren, of combineer bijzondere kleuren met elkaar. Kerst staat in 2017 al lang niet meer in het teken van rood en groen: doe wat je zelf mooi vindt! Onze sterren zijn fair trade vervaardigd in India, en bestaan uit zeefdruk op papier. Ze zijn brandveilig en worden geleverd exclusief fitting en lichtbron.

Ga voor extra sfeer in huis met een kerstster van papier

Wil jij aankomende kerst ook zorgen voor extra sfeer in huis? Ga dan voor een papieren kerstster met verlichting! Kies uit de vele diepe kleuren en prachtige patronen, en verras je gasten met een mooi aangeklede ruimte als ze aanschuiven voor het kerstdiner. De papieren kerststerren zijn bovendien de ideale vervanging voor een kerstboom, als je er geen ruimte voor hebt of als je eens iets anders wil. Zeker als je meerdere sterren in verschillende maten aan het plafond hangt, kan dit samen een prachtige eyecatcher vormen. Wil je meer weten over onze papieren kerststerren, of over andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Meer

Papieren kerststerren  Er zijn 40 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 40 items
Toont 1 - 12 van 40 items