oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Beschikbaar v
Staat v
Jurianne Matter paper design

Hou jij van kleine decoratiestukken, die je het liefst overal in huis ziet terugkomen? Dan zijn de papiercreaties van Jurianne Matter wellicht iets voor jou. Matter begon in 2008 haar eigen label, eerst met alleen papierontwerpen. Met de natuur als grootste inspiratiebron heeft ze haar assortiment uitgebreid en intussen ontwerpt en maakt ze prac...

Hou jij van kleine decoratiestukken, die je het liefst overal in huis ziet terugkomen? Dan zijn de papiercreaties van Jurianne Matter wellicht iets voor jou. Matter begon in 2008 haar eigen label, eerst met alleen papierontwerpen. Met de natuur als grootste inspiratiebron heeft ze haar assortiment uitgebreid en intussen ontwerpt en maakt ze prachtige figuren van onder andere textiel, papier en keramiek. Bij Alles in Wonderland laten we je graag kennismaken met de decoratiefiguren van papier. Prachtig voor op tafel, aan de muur, op een plankje, in de vensterbank: noem het maar op!

Vouwvellen met duidelijke instructies

Het leuke aan de artikelen van Jurianne Matter is dat je er zelf ook nog een beetje aan moet meewerken: de papiercreaties komen namelijk als vouwvellen bij je door de brievenbus! Natuurlijk krijg je er duidelijke instructies bij, zodat de bootjes ook daadwerkelijk bootjes worden. Jurianne Matter maakt in haar ontwerpen gebruik van prachtige kleuren, die eigenlijk in ieder interieur verwerkt kunnen worden. Bekijk het assortiment en laat je oog vallen op de bijzondere artikelen. Leuk om voor jezelf te kopen, maar misschien nog wel leuker om cadeau te geven?

Eco-vriendelijke decoratie voor in huis

Alle papierproducten van Jurianne Matter zijn gemaakt in Nederland, en helemaal eco-vriendelijk. Het papier is zuur- en chloorvrij, en is voorzien van het FSC-logo. De zakjes waarin de producten zijn verpakt zijn ook vriendelijk voor de natuur: deze zijn namelijk gemaakt van maïsmeel, en volledig composteerbaar.


Bij ieder product lees je over de belangrijkste eigenschappen, zoals de afmetingen en materialen. Heb je nog vragen over de Jurianne Matter creaties in ons assortiment, of wil je iets meer weten over het bestellen ervan? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice! We helpen je graag verder.

Meer

Jurianne Matter paper design  Er zijn 2 producten.

per pagina
Toont 1 - 2 van 2 items
Toont 1 - 2 van 2 items