oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Staat v
Angel chimes en kerstmolens

Angel chimes en kerstmolentjes zijn al tientallen jaren onderdeel van Kerstmis. Het zijn als het ware sierlijke figuurtjes die flexibel leunen op een stokje. Wanneer men in het bakje eronder een waxinelichtje plaatst, gaat het figuur draaien en schitteren, wat onder andere prachtige taferelen op de muur geeft. Daarnaast zorgt een angel chime of ...

Angel chimes en kerstmolentjes zijn al tientallen jaren onderdeel van Kerstmis. Het zijn als het ware sierlijke figuurtjes die flexibel leunen op een stokje. Wanneer men in het bakje eronder een waxinelichtje plaatst, gaat het figuur draaien en schitteren, wat onder andere prachtige taferelen op de muur geeft. Daarnaast zorgt een angel chime of kerstmolentje voor een knusse en gezellige sfeer. Daarnaast is er nog een ander soort angel chime: de originele Zweedse variant, waarbij je verschillende kleine kaarsjes aansteekt in plaats van een waxinelichtje. Bekijk ons hele assortiment op deze pagina en bestel de versie die je aanspreekt, voor jezelf of voor iemand die je een mooi kerstcadeautje gunt!

Sfeervolle verlichting voor de donkere dagen

Ben jij op zoek naar een sfeervol lichtje voor de donkere dagen? Dan is een angel chime of kerstmolentje wellicht iets voor jou. Ze zijn niet per se alleen leuk voor de kerstdagen, je kunt ze gerust het hele najaar en de winter op tafel laten staan! Bij ieder product lees je meer over de gebruikte materialen, de afmetingen en eventuele bijzonderheden. Een aantal van de artikelen uit dit assortiment zijn ontworpen door Pols Potten, een bedrijf dat al veel trendy woonartikelen heeft geproduceerd.

Bestel angel chimes en andere kerstartikelen

Bij Alles in Wonderland verkopen we naast angel chimes en kerstmolentjes natuurlijk nog veel meer kerstgerelateerde artikelen, zodat jij de laatste maand van het jaar extra gezellig maakt. Bestel je in onze webshop voor een bedrag hoger dan 50 euro, dan is verzending zelfs geheel GRATIS! Heb je vragen over ons assortiment, of over het bestellen van de angel chimes? Neem dan gerust even contact op, of kom langs in onze winkel als je in de buurt bent van Rotterdam! We helpen je graag.

Meer

Angel chimes en kerstmolens  Er zijn 66 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 66 items
Toont 1 - 12 van 66 items