oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Beschikbaar v
Staat v
Industriele hanglampen

Een industriële inrichting is immens populair: je kunt er tenslotte ook heel veel mee, en deze stijl is goed te combineren met andere stijlen. Het is over het algemeen vrij eenvoudig om die industriële look and feel in je interieur te verwerken. Door materialen als steen en staal te gebruiken, of robuuste meubels van onbewerkt hout in de kamer t...

Een industriële inrichting is immens populair: je kunt er tenslotte ook heel veel mee, en deze stijl is goed te combineren met andere stijlen. Het is over het algemeen vrij eenvoudig om die industriële look and feel in je interieur te verwerken. Door materialen als steen en staal te gebruiken, of robuuste meubels van onbewerkt hout in de kamer te plaatsen, krijg je al heel snel die stoere sfeer. Op deze pagina vind je ons huidige assortiment industriële hanglampen, ook vaak fabriekslampen genoemd. Je zult gelijk zien dat dit helemaal past bij de eerder omschreven materialen!

De charme van een industriële lamp

Een industriële hanglamp heeft vaak een aantal kenmerken. Zo is het bij deze lamp niet erg als je hier en daar een snoertje ziet, sterker nog, dat past helemaal bij deze stijl! Ook is de lamp zelf, de lichtbron, vaak goed te zien. Je kunt natuurlijk een gewone lichtbron gebruiken, maar als je op zoek bent naar een extra manier om de fabrieksstijl in je inrichting te verwerken, kun je ook kiezen voor een zogenoemde kooldraadlamp. Een kooldraadlamp is een gloeidraadlamp met een langere gloeidraad dan normaal, en met een bijzondere vorm. De gloeidraad zelf is gemaakt van koolstof. De kooldraadlamp wordt tegenwoordig vooral voor decoratieve doeleinden gemaakt. Je bestelt ‘m natuurlijk eenvoudig online bij Alles in Wonderland!

Eenvoudig online bestellen

Heb je in onze webshop je favoriete lamp gevonden? Dan is online bestellen geen enkel probleem. We houden de verzendkosten laag, en bezorgen je producten zo snel mogelijk bij je thuis. Plaats je een bestelling met een waarde van 50 euro of meer? Dan is thuisbezorgen geheel gratis! Heb je vragen over de lampen, of over andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust even contact met ons op.

Meer

Industriele hanglampen  Er zijn geen producten in deze categorie