oxoweb159765
Lichtbronnen

Bij Alles in Wonderland kun je niet alleen terecht voor een breed assortiment verlichting, maar ook voor diverse lichtbronnen die je kunt gebruiken. Je ziet op deze pagina bijvoorbeeld gloeilampen en kooldraadlampen, die uitstekend toe te passen zijn op de lampen uit ons aanbod. Kies uit verschillende wattages en afmetingen. De meeste lampen zij...

Bij Alles in Wonderland kun je niet alleen terecht voor een breed assortiment verlichting, maar ook voor diverse lichtbronnen die je kunt gebruiken. Je ziet op deze pagina bijvoorbeeld gloeilampen en kooldraadlampen, die uitstekend toe te passen zijn op de lampen uit ons aanbod. Kies uit verschillende wattages en afmetingen. De meeste lampen zijn volledig dimbaar, waardoor je lamp altijd de hoeveelheid licht geeft die jij nodig hebt. Plaats eenvoudig je favoriete lamp in de winkelwagen en profiteer van snelle en voordelige verzending bij Alles in Wonderland.

Bij de lampen in ons assortiment staat altijd vermeld welke lichtbronnen je er het beste voor kunt gebruiken.

Wat zijn kooldraadlampen?

Gloeilampen ken je waarschijnlijk wel, maar wat zijn nu eigenlijk kooldraadlampen? Een kooldraadlamp is eigenlijk een gloeidraadlamp, maar dan met een langere gloeidraad dan normaal. Bovendien heeft de lamp vaak een aparte vorm. De gloeidraad zelf is gemaakt van koolstof. Kooldraadlampen worden niet meer op grote schaal geproduceerd, en worden nu vooral verkocht voor decoratieve doeleinden. Het unieke ontwerp en de karakteristieke uitstraling zorgen ervoor dat de lampen nog steeds erg populair zijn bij een groot aantal gebruikers.

Onze klantenservice staat voor je klaar

Heb je een gloeilamp of kooldraadlamp op het oog, maar weet je niet helemaal zeker of het de juiste lichtbron is voor je lamp? Neem dan gerust even contact met ons op om het te vragen! Wij helpen je natuurlijk graag verder bij het vinden van het juiste product. Ook in onze Rotterdamse winkel staan we graag voor je klaar.

Bij Alles in Wonderland betaal je geen verzendkosten als je een bestelling plaatst ter waarde van 50 euro of meer. Bestel je voor minder dan 50 euro, dan rekenen we slechts €4,95 voor thuisbezorging. Heb je nog vragen over het bestellen of de voorraad? Vul het contactformulier in of bel naar 010-4667678.

Meer

Lichtbronnen  Er zijn 3 producten.

per pagina
Toont 1 - 3 van 3 items
Toont 1 - 3 van 3 items