oxoweb159765

Product filter

Geactiveerde filters:
Beschikbaar v
Staat v
Fabrikant v
Zuperzozial servies

Nu bij Alles in Wonderland: Fair Trade servies van Zuperzozial. Deze producten worden gemaakt van bamboevezel en maïspulver, in waanzinnig mooie kleurtjes. Zo is er voor ieder wat wils! Super mooi voor in je eigen keuken, maar ook ontzettend leuk om cadeau te doen aan een ander. Hecht jij ook waarde aan duurzaamheid, en probeer je dat steed verd...

Nu bij Alles in Wonderland: Fair Trade servies van Zuperzozial. Deze producten worden gemaakt van bamboevezel en maïspulver, in waanzinnig mooie kleurtjes. Zo is er voor ieder wat wils! Super mooi voor in je eigen keuken, maar ook ontzettend leuk om cadeau te doen aan een ander. Hecht jij ook waarde aan duurzaamheid, en probeer je dat steed verder te verwerken in en rond je woning? Dan is dit servies iets voor jou! Bekijk het veelzijdige, kleurrijke aanbod op deze pagina.

Over het servies en de materialen

De Zuperzozial producten bestaan voor het grootste deel uit bamboevezel. Hier is maïspulver aan toegevoegd, vanwege de goede productie-eigenschappen. Ook melamine-hars is een onderdeel, dat gebruikt wordt als bindmiddel om het product vorm te geven. De hars zorgt er eveneens voor dat het servies een lange levensduur kent, en dat het vaatwasmachinebestendig is. Zuperzozial heeft echter overal over nagedacht: ook als er andere producten worden gebruikt, zoals (afsluitingen op) deksels, wordt er zorgvuldig gekozen voor materialen die zo milieubewust en duurzaam mogelijk zijn.

Het leukste aan dit servies is de compleet eigen uitstraling. Omdat je te maken hebt met natuurlijke materialen, die zich allemaal anders gedragen tijdens de productie, ziet geen bord of beker er hetzelfde uit. Met charmante kleine kleurverschillen en kleine vlokjes of stipjes, heb je een uniek servies dat echt iets ‘natuurlijks’ uitstraalt.

Waar moet je op letten bij gebruik?

In principe zijn alle Zuperzozial producten die je op deze pagina vindt, geschikt voor gebruik in de vaatwasser. Dit geldt echter niet voor de bamboe-houten deksels die bijvoorbeeld bij de broodbakken horen. Houd hier dus rekening mee! Bij ieder product staat omschreven tegen welke temperaturen het kan. Het is echter wel belangrijk om te weten dat de Zuperzozial serviesdelen niet geschikt zijn voor de magnetron, (stoom)oven of grill.

Heb je vragen over de Zuperzozial producten, of is jouw favoriete artikel momenteel niet op voorraad? Neem dan gerust even contact met ons op.

Meer

Zuperzozial servies  Er zijn 6 producten.

per pagina
Toont 1 - 6 van 6 items
Toont 1 - 6 van 6 items