oxoweb159765

Twinkly Smart kerstboomverlichting

dec 12, 2018

Heb je voor dit jaar nog geen kerstboomverlichting in huis gehaald? Geen probleem, wij hebben de perfecte kerstboomverlichting voor je in ons assortiment. Hiermee creëer je de mooiste kerstboom uit de hele buurt.

Maak het nog gezelliger

Stel je voor, het is winter en je zit gezellig met je vrienden en familie op de bank. Er staat een prachtige kerstboom klaar die van top tot teen versierd is. Zodra er een feeststemming ontstaat door de gezellige kerstnummers op de televisie, beginnen mensen spontaan te dansen. Dit is hét moment om iedereen te verrassen met iets spectaculairs! Namelijk met de Twinkly Smart kerstboomverlichting die van een afstand te bedienen is. Met deze kerstboomverlichting kun je een hele lichtshow in de woonkamer verzorgen voor al jouw vrienden en familie.

Makkelijk te gebruiken

De Twinkly Smart kerstboomverlichting is verkrijgbaar in 56, 105 of 175 LED’s. De naam zegt het al: slimme kerstboomverlichting. De verlichtingssnoeren zijn namelijk te bedienen via jouw smartphone of tablet. Via een speciale app kun je de verlichting vooraf instellen door bestaande effecten uit te kiezen, of je kunt op een specifiek moment zelf de effecten maken en je creatieve geest zijn gang laten gaan. Doordat elk LED-lampje over een eigen chip beschikt, kan ieder lampje individueel bediend worden.

Verras iedereen om je heen

Wanneer je in de hele straat saaie lampjes ziet branden, wil jij natuurlijk iets leukers bedenken. Met de Twinkly Smart kerstboomverlichting kan je de hele buurt mee laten genieten met de mooie lichtshows uit jouw woonkamer.  

Voordelen Twinkly Smart kerstboomverlichting

  • Te bedienen via Android en iOS;
  • Snoer van 2 meter lang
  • Keuze uit verschillende bestaande effecten;
  • Mogelijkheid om eigen effecten te creëren. 

Meer kerstboomverlichting

Ben je op zoek naar nog meer mooie kerstboomverlichting? Bekijk dan het ruime assortiment kerstboomverlichting van Alles in Wonderland.

Categorieën