oxoweb159765

Tips voor een creatieve knutselmiddag

dec 18, 2018

Knutselen is een bezigheid die mensen samenbrengt: of het nu gaat om volwassenen bij elkaar, kinderen onder elkaar of een volwassene samen met een kind. Met knutselen kun je bovendien alle kanten op: de één vindt het heerlijk om echt naar een eindresultaat toe te werken, terwijl de ander het al prettig vindt om even met de handen bezig te zijn. Alles in Wonderland heeft diverse knutselspullen in het assortiment, die vooral heel erg leuk zijn om met kinderen te gebruiken. We vertellen je er graag wat meer over!

Schilderen, maar dan anders

Schilderen hoef je niet per se met een kwast te doen. Sterker nog, waarom zou je het in vredesnaam met een kwast doen als je ook kunt verven met een spons of met knikkers? Door andere materialen te gebruiken, stimuleer je je kind om creatief en inventief te zijn. Bovendien krijg je letterlijk heel andere schilderijen dan wanneer je netjes met een kwast verft.

Zorgeloos stempelen

Vooral jongere kinderen vinden het heerlijk om geconcentreerd bezig te zijn met stempelen. In ons assortiment vind je een groot aantal stempelsets van Djeco met verschillende afbeeldingen. Denk bijvoorbeeld aan plaatjes met het thema ‘boerderij’, of aan een stempelset die bestaat uit de letters van het alfabet. Deze laatstgenoemde set bevat maar liefst 32 rubberen stempels en een stempelkussen met blauwe, uitwasbare inkt. Leuk en leerzaam tegelijk!


Vind een knutseldoos die bij je past 

Als je kijkt naar ons assortiment, vind je verschillende knutseldozen. In iedere knutseldoos zit alles wat je nodig hebt om iets unieks in elkaar te zetten: pompons, een bewegend portret, een rijgslinger en nog veel meer. Maak samen versiering voor een (verjaardags)feestje, een cadeautje voor opa en oma of mooie decoratie voor in huis.

Mozaïeken met foamstickers

Zoek je een set waar je lekker even geconcentreerd mee bezig kan zijn, samen met je kind? Dan is mozaïeken iets voor jullie. Met de pakketjes uit ons aanbod maak je bijvoorbeeld een olifant en slak, geheel met foamstickers die je steeds op een vakje met een bepaald cijfer plaatst. Zo leren kinderen vanaf ongeveer vier jaar om cijfers met letters te combineren. Bekijk het assortiment voor nog veel meer leuke mozaïeksets!

Natuurlijk vind je bij Alles in Wonderland nog veel meer leuke spullen waar je uren zoet mee bent: neem gauw een kijkje! Heb je vragen over bepaalde knutselproducten, of over het bestellen? Neem gerust even contact op. We helpen je graag verder.

Categorieën