oxoweb159765

Merken Er zijn 166 merken

per pagina
Toont 1 - 12 van 166 items
 • &Klevering

  &Klevering leuke, kleurrijke spullen voor in huis

 • 4M Kidz Labs

  4M

  4M is een merk dat zich onderscheidt door educatief en origineel speelgoed te bieden aan zowel jongere als ouderen kinderen. Het zijn stuk voor stuk producten waarmee je kind uitgebreid kan experimenteren, ontdekken en knutselen. Ideaal voor de regenachtige middag, maar je kunt de bouwsets net zo goed installeren op de tuintafel. Wil jij samen met je kind productief werken aan iets moois? Wil je dat je kind niet alleen nieuwe dingen leert, maar ook speelgoed heeft waarmee hij/zij kan laten zien welke kennis en vaardigheden al aanwezig zijn? Dan vind je hier de leukste producten.

 • 999 Games

  Leverancier van talloze spellen voor jong en oud. Opgericht in 1990, aanvankelijk als verkoper aan particuleren, maar vanaf 1995 alleen als groothandelaar. 

 • Balvi

  Balvi

  Balvi begon in 1963 met het ontwerpen van originele geschenken, vreemde spullen en gadgets voor in huis. Het merk is sindsdien een groot succes en heeft haar assortiment uitgebreid met kwaliteitsproducten die op een creatieve, maar ook functionele manier, je huis kunnen sieren. Zo verkoopt het merk producten voor op tafel, in de keuken, in de woonkamer, voor opslag en in bad. Maar ook schrijfwaren, gadgets, klokken, fotolijstjes en meer. Elk item is ontzettend leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven. Ben je benieuwd? Bekijk dan de trendy designs van het Spaanse merk hieronder.

 • BIS Publishers

  BIS Publishers is een kleine Amsterdamse uitgeverij waarbij creativiteit en kunst hoog in het vaandel staan. 

 • Blue Q

  Blue Q

  Blue Q begon in 1988 met de verkoop van één product: de kartonnen “flat cat” van zes dollar. Het levensgrote huisdier bepaalde de toekomst van het bedrijf. Vanaf dit moment was het doel van het bedrijf namelijk het heruitvinden van verschillende producten met humor en trendy designs. Tegenwoordig bestaat Blue Q uit veel meer dan de levensgrote kartonnen kat en heeft het een verscheidenheid aan producten in haar assortiment, van boodschappentassen tot sokken en keukenaccessoires.

 • Bolsius

  Bolsius kaarsen

  Bolsius begon in 1870 als een klein Schijndels familiebedrijf dat van bijenwas kaarsen maakte. In het begin was een van de grootste klanten van het bedrijf de Schijndelse pastoor. Hierdoor werd het merk al snel een pauselijk hofleverancier. Echter, sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot veel meer dan dat en is het uitgegroeid tot een internationaal verkocht merk. Zo zijn Bolsius kaarsen voor binnen- en buitenshuis in meer dan 50 landen verkrijgbaar. Kenmerkend aan deze kaarsen is dat ze een ontzettend goede kwaliteit hebben en dat ze in vele verschillende soorten, kleuren en maten verkrijgbaar zijn.

Toont 1 - 12 van 166 items